Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Πάει για το “μπαμ” στα χαφ ο Ολυμπιακός – “Κλεισμένος” ο Τζιόλης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην ανάγκη να αποκτηθεί ένας αμυντικός χαφ που θα κάνει την διαφορά συμφώνησαν Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με την Γουέστ Μπρομ. Θέμα ημερών η ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Η “επιχείρηση” απόκτηση μέσου ξεκινά από την αρχή στον Ολυμπιακό. Το δείγμα των φιλικών είναι αρκετά μεγάλο για να βγουν κάποια συμπεράσματα και στον Πειραιά έκριναν επιτακτική την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου που θα κάνει την διαφορά.
 
Ουσιαστικά, η απόφαση πάρθηκε στη συνάντηση που είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την φιλική αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ. Από εκείνη την ώρα η φημολογία δίνει και παίρνει με τα ονόματα των Ντιαρά, Γκαργκάνο και Ανάν να βρίσκονται στο προσκήνιο, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
 
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Γαύρος” ο εκπρόσωπος του Αλέξανδρου Τζιόλη, Πωλ Κουτσολιάκος έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του Ολυμπιακού και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η αποδέσμευση του διεθνή μέσου από την Σιένα.
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε