Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πάει για τους 3 βαθμούς στους -4

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Να “ζεστάνει” τις πιθανότητες του για πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός στην παγωμένη Ρωσία, οπού αντιμετωπίζει την Καζάν.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει το “τριφύλλι” με το σχήμα του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που αποδείχθηκε επιτυχημένο. Η κυρίαρχη φιλοσοφία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού θα είναι η άμυνα, με στόχο την διατήρηση του μηδέν και από εκεί και πέρα, η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει με αντεπιθέσεις.

Νιόπλιας: Πρώτα η νίκη και μετά… η ισοπαλία

Παρά το γεγονός ότι ο Κατσουράνης δεν διανύει την καλύτερη περίοδο του, ο Κοζανίτης τεχνικός, εκτός εξαιρετικού απροόποτου, θα τον έχει στο βασικό σχήμα, ως στήριγμα των Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Ζιλμπέρτο και Σιμάο είναι οι επικρατέστεροι για τη μεσαία γραμμή. Στα χαφ, τα πράγματα είναι πιο “θολά” με τους Γκοβού, Καραγκούνη, Γκαρσία και Χριστοδουλόπουλο να είναι μέσα στις επιλογές του προπονητή, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σισέ θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, έτοιμος να “αρπάξει” την κάθε ευκαιρία που θα του δώσουν οι συμπαίκτες του, για να πλήξει την αντίπαλη εστία.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ρούμπιν Καζάν, αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-4-2, με στόχο την παρθενική τους νίκη, καθώς σε τέσσερα εντός έδρας ματς στο «Τσεντράλνι», πέρυσι και φέτος, μετρούν μόνο ισοπαλίες.

Η αναμέτρηση , για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αρχίσει στις 19:30 και διαιτητής θα είναι ο  Γάλλος, Τόνι Σαπρόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε