Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάει ο παλιός ο χρόνος και +5 είναι ξανά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με γκολ των Φουστέρ και Πάντελιτς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή και έμεινε πέντε βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Υπέγραψε για 3,5 χρόνια ο Μανιάτης που παρακολούθησε από κοντά τη νέα του ομάδα. Δείτε το βίντεο.
 
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το ματς και απείλησε με τον Μιραλάς στο 5΄ και τον Φουστέρ στο 6΄, όμως στη συνέχεια μπλόκαρε από την εξαιρετική λειτουργία του Ηρακλή ανασταλτικά. Παρόλαυτα οι “ερυθρολευκοι” κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στο 32΄ο κορυφαίος των γηπεδούχων Φουστέρ πήρε το “ριμπάουντ” από την επέμβαση του Ελευθερόπουλου στο σουτ του Ρόμενταλ και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Στην επανάληψη οι παίκτες του Βαλβέρδε βελτίωσαν ελαφρώς την απόδοση τους στην προσπάθεια τους να “καθαρίσουν” το ματς. Στο 70΄ ο Μιραλάς σημάδεψε το δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο γηραιός έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Σολτάνι προσποιήθηκε επαφή μέσα στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Λίγο αργότερα την τύχη του Αλγερινού είχε και ο προπονητής του Μαρίνος Ουζουνίδης λόγω έντονων διαμαρτυριών.
 
Τελικά ο Ολυμπιακό κλείδωσε τη νίκη στο 82΄ όταν ο Πάντελιτς με δυνατό σουτ πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο το 2-0.
 
Οι Πειραιώτες διατήρησαν την διαφορά από τον Παναθηναικό στους 5 βαθμούς, ενώ το ματς παρακολούθησε από την σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Γιάννης Μανιάτης που νωρίτερα έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 χρόνων.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε