Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάει Ρέντη ο Μαρινάκης για να “φτιάξει” τους παίκτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά το ψυχολογικό ντοπάρισμα από τον Βαλβέρδε, δουλειά πιάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το πλάνο για την ενδεκάδα.

Ο Καλόπουλος στο ντέρμπι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα στον αγώνα του Σαββάτου και προτίθεται να διατηρήσει τους Μιραλάς και Τζεμπούρ στο ίδιο σχήμα. Έτσι στο σχήμα αναμένεται να είναι οι Πάρντο, Μπράβο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ.
 

Ο Βαλβέρδε δίνει πολύ έμφαση στις τελευταίες προπονήσεις στην τακτική και συγκεκριμένα στο πώς θα καλύπτονται οι χώροι όταν χάνεται η μπάλα στην επίθεση, καθώς Λέτο και Σισέ είναι πολύ γρήγοροι και επικίνδυνοι στον κενό χώρο, με έμφαση στις αλληλοκαλύψεις, ώστε να μη βρεθεί εκτεθειμένη η άμυνα. Επίσης έχει δώσει σαφείς εντολές στους Ριέρα, Μιραλάς και Τζιμπούρ να αλλάζουν συνεχώς θέσεις, ώστε να μπερδέψουν την άμυνα των “πρασίνων”.
 
Από κει και πέρα μεγάλο βάρος πέφτει και στον ψυχολογικό τομέα. Μετά την ομιλία του Βαλβέρδε στην προπόνηση της Τετάρτης ρόλο αναλαμβάνει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρόλευκων” αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες στου Ρέντη για να ζητήσει από τους παίκτες τη νίκη, ενώ είναι πολύ πιθανό να τους τάξει και έξτρα πριμ.

Την Τετάρτη στου Ρέντη βρέθηκε και το ΕΣΚΑΝ το οποίο υπέβαλλε σε έλεγχο ντόπινγκ επτά “ερυθρόλευκοι”, όπως νωρίτερα είχε συμβεί και στην Παιανία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε