Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάει στου Ρέντη ο Μαρινάκης – Αγώνας… δρόμου για Σιόβα

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων”, κάτι που είχε προαναγγείλει από την περασμένη εβδομάδα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εκφράζει την αισιοδοξία πως ο Σιόβας θα καταφέρει να δώσει το “παρών” στο ματς με την Μονπελιέ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων θα μιλήσει στους παίκτες εν όψει των αγώνων με τη Μονπελιέ για το Champions League καθώς και των υποχρεώσεών τους στο ελληνικό πρωτάθλημα για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε τονίσει την περασμένη εβδομάδα, μιλώντας στους οργανωμένους, πως: “Την άλλη Πέμπτη θα πάω στο Ρέντη και θα εξηγήσω στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θέλω νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω όσες και να είναι οι διαφορές, όσο και αν κάποιοι μας έχουν ανακηρύξει ήδη πρωταθλητές, να ματώνουν στο γήπεδο, να δίνουν τα πάντα για αυτούς που από το υστέρημα τους πληρώνουν για να έρθουν να μας δουν στο γήπεδο. Ε, και για να έρθει κάποιος στο γήπεδο, πρέπει να παίζεις και καλή μπάλα. Απλό είναι”.

Όσον αφορά τον Σιόβα, έχει υποστεί ελαφριά θλάση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Έλληνας αμυντικός άρχισε άμεσα τη θεραπεία και το ειδικό πρόγραμμα από την προπόνηση της Τετάρτης και η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον ιατρό του Ολυμπιακού

Ο παίκτης θα απουσιάσει σίγουρα από του παιχνίδι του Σαββάτο με την SKODA Ξάνθη, όμως υπάρχουν κάποιες ελπίδες για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, αυτό με την Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με Χολέμπας και “Φέτφα” κόντρα στην Ξάνθη

Ο “μάγος” που δεν θα ξεχαστεί ποτέ στον Πειραιά(VIDEOS)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε