Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Παγκόσμιο κύκλωμα για τα στημένα με αρχηγό έναν Κινέζο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η έρευνα για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Οι γερμανικές αρχές έχουν εντοπίσει μέλη του κυκλώματος σε όλη την Ευρώπη αλλά και τον Κινέζο που φέρεται να είναι επικεφαλής και έχει δικό του άνθρωπο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Καθημερινής οι εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας άρχισαν τις έρευνες αμέσως μετά από τα πρώτα στοιχεία που κοινοποίησε η UEFA. Στοιχεία που έχουν άμεση σχέση με την Ελλάδα, η Γερμανία τα έχει κάνει γνωστά μέσω “Europol”.

Ο επικεφαλής του παγκόσμιου συστήματος είναι ένας Κινέζος ο οποίος έχει τις δικές του επαφές σε κάθε χώρα. Ωστόσο, στη χώρα μας το πρόσωπο με το οποίο συνομιλεί έχει εντοπιστεί και γίνονται διαδικασίες για τη σύλληψη του. Το εν λόγω άτομο μάλιστα είναι βουλγαρικής καταγωγής ζει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται και στην Κύπρο.

Επιπλέον, τα στοιχεία που έχουν προκύψει έχουν φέρει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο το κύκλωμα να έχει κέρδη 13 εκατομμύρια ευρώ μόνο από ένα παιχνίδι, με στοιχήματα που έχουν παιχθεί στη Μαλαισία! Τέλος, στην γειτονική μας Κύπρο, οκτώ άτομα έχουν ήδη εντοπιστεί που εμπλέκονται σε «ξέπλυμα χρήματος» και έχουν σχέση με Έλληνες παράγοντες και ενώ οι έρευνες σε πρόσωπα και τραπεζικούς λογαριασμούς συνεχίζονται…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε