Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παίκτης του Σούρερ ο Αραούχο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αργεντινός μπακ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λανούς, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Γκάμπριελ Σούρερ.

Ο Αραούχο μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα του Γκαμπριέλ Σούρερ από τη στιγμή που δεν έχει τελεσιδικήσει στο αρμόδιο όργανο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η διαμάχη του με την ΑΕΚ, με την Ένωση από την πλευρά της να περιμένει δικαίωση στη δικαστική διαμάχη (έχει ακόμα συμβόλαιο με τον παίκτη) για να μπορέσει να διεκδικήσει αποζημίωση.
 
Λίγο πριν την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αραούχο έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την Ελλάδα.
 
“Έχω μεγάλες προσδοκίες αλλά πρώτα θέλω να κάνω σωστά βήματα. Θέλω να παίξω και να μην απογοητεύσω τον προπονητή και τη διοίκηση που με έφεραν.Αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ, στην Ελλάδα και λόγω θεμάτων εκτός ποδοσφαίρου αποφάσισα να έρθω. Κατά τη διάρκεια των διακοπών κάποιοι σύλλογοι επικοινώνησαν με τον μάνατζερ μου και του δήλωσαν πως ενδιαφέρονται.
 
Ένας από αυτούς ήταν και η Λανούς και ευτυχώς γρήγορα ήρθαμε σε συμφωνία. Η εμπειρία μου στο εξωτερικό ήταν καλή.Με τη βοήθεια του θεού κατάφερα να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια εκτός από ένα που ήμουν τιμωρημένος. Επίσης υλοποίησα το όνειρο μου να παίξω σε μια σημαντική διοργάνωση όπως είναι το κύπελλο UEFA.
Δυστυχώς η κατάσταση που έζησα στην Ελλάδα με έκανε να γυρίσω αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τη Λανούς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε