Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παίρνει “φωτιά” η Θεσσαλονίκη: Άρης-ΠΑΟΚ (19:30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “κίτρινοι” υποδέχονται τον “δικέφαλο του Βορρά” (19:30, Novasports 1, NewsIt), στο κλασικό ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, με τις δυο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα πάρει… φωτιά για τη μεγάλη ποδοσφαιρική κόντρα και οι δυο μονομάχοι καλούνται να δώσουν τα πάντα για τους τρεις βαθμούς. Οι “κίτρινοι”… καίγονται για βαθμούς αφού μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, την ώρα που ο “δικέφαλος του Βορρά” θέλει τη νίκη για να ανέβει ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να επιβεβαιώσει πως είναι έτοιμος… για σεντόνι.

Μετά την αλλαγή προπονητή, στον Άρη θα πάνε στο ντέρμπι με τον “υπηρεσιακό”, Γιάννη Μιχαλήτσο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Καζναφέρη, Γιαννίτση, Πουλίδη και Ζαραδούκα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κοέλιο και Τριανταφυλλάκος, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γιαννιώτας, Τάτος και Διαμαντάκος. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αγκάνθο

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη “υποχώρησε” στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τους Αρκάδες που ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Κασουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε, Λάζαρ και Φωτάκης. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Λόρενς, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε