Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Παίρνει μέτρα ο Γόντικας – Έρχονται περικοπές στην Παιανία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα εκτινάξει στα 19 εκατ. ευρώ το έλλειμμα των “πρασίνων” με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να έχει έτοιμο το πλάνο για περικοπές μισθών και καθυστερήσεις πληρωμών.
Η ήττα του “τριφυλλιού” με 3-0 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ αλλάζει τα πλάνα της διοίκησης που είχε υπολογίσει τα 5 εκατ. ευρώ από την συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αν ο Παναθηναϊκός δεν προκριθεί σε βάρος της Μακάμπι, τα 14 εκατ. ευρώ που θα έχει σίγουρα έλλειμμα τη νέα περίοδο, θα εκτοξευθούν στα 19 εκατ. ευρώ και το πρόβλημα γιγαντώνεται…

Ο Δημήτρης Γόντικας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και τις πωλήσεις παικτών ώστε να βγει η χρονιά, κάτι τέτοιο όμως θα προκαλέσει νέες αντιδράσεις από τον κόσμο.
 
Σε περίπτωση αποκλεισμού ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται αποφασισμένος να επισκεφθεί την Παιανία και να συναντηθεί ξεχωριστά με τους υψηλόμισθους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα προτείνει περικοπές από 30% έως 50% και καθυστερήσεις ή και αναβολές πληρωμών. Ο Γόντικας θα στηρίξει τις προτάσεις του αναφέροντας πως οι παίκτες έχουν βαρύτατο μερίδιο ευθύνης για το το γεγονός που δεν μπήκαν τα χρήματα στα ταμεία της ομάδας.
Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φερέιρα, ο Γόντικας δείχνει πως τον εμπιστεύεται απόλυτα δίνοντας του εν λευκώ τα κλειδιά της ομάδας.: “Προχώρα στο πλάνο που έχεις στο μυαλό σου. Έχεις τη στήριξη της διοίκησης και κάνε ό,τι θέλεις και ό,τι έχεις στο μυαλό σου, ώστε να υπάρξει άμεσα βελτίωση της ομάδας”, ήταν τα λόγια του προέδρου της “πράσινης” ΠΑΕ στον Πορτογάλο τεχνικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε