Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παίρνει Νέμεθ ο Ολυμπιακός!

Οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία με την Λίβερπουλ και είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ για τον οποίο ενδιαφερόταν και ο Παναθηναϊκός. Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ισοπαλία, 0-0 με την Λα Κορούνια.

Γκολ μόνο στις μεταγραφές, Ολυμπιακός – Λα Κορούνια 0-0

Διαβάστε ΕΔΩ πως αποχαιρέτησε ο προπονητής της Βιγιαρεάλ τον Φούστερ και τι δήλωσε για τις μετεγγραφές ο Γιάννης Μώραλης.

Μετά τους Ουρτάδο και Φούστερ για τους οποίους απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση τους στην ομάδα του Πειραιά, ο Ολυμπιακός έκανε την “έκπληξη” και βρίσκεται μία ανάσα από τον Κρίστιαν Νέμεθ.

 
Ο Ούγγρος επιθετικός διαθέτει όλο το πακέτο που θέλουν οι “ερυθρόλευκοι” καθώς είναι μικρός (21 ετών) έχει καλή επαφή με τα δίχτυα και χρειάζεται μηδαμινό χρόνο προσαρμογής καθώς την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ στην ΑΕΚ. Ο Νέμεθ βρισκόταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έπαψε να ασχολείται με την περίπτωσή του, αδυνατώντας να καλύψει τις απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου.
 
Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Λίβερπουλ για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του Κρίστιαν Νέμεθ έναντι 850.000 ευρώ.

Χθες ο Ολυμπιακός (μέσω e-mail) ρώτησε τη Λίβερπουλ πόσο κοστολογείται ο Νέμεθ. Η απάντηση που πήραν στην πλατεία Αλεξάνδρας ήταν η ίδια που έδιναν οι “κόκκινοι” σε όλες τις ομάδες. 2 εκατομμύρια ευρώ. 

Η Λίβερπουλ την έκανε δεκτή την πρόταση, έστειλε ήδη την απάντηση εγγράφως στον Ολυμπιακό, ο οποίος αυτή την ώρα παίρνει την υπογραφή και του Νέμεθ…
Όσον αφορά την άποψη του Βαλβέρδε, ο Βάσκος τεχνικός είδε σε κασέτες τον Ούγγρο επιθετικό και έδωσε αμέσως το “ΟΚ” για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Στις διαπραγματεύσεις έπαιξε σημαντικό ρόλο η καλή σχέση που έχουν οι δύο ομάδες από την μεταγραφή του Ριέρα πριν λίγους μήνες. Ο Νέμεθ προορίζεται ουσιαστικά για αντικαταστάτης του Ντιόγκο ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φλαμένκγο, ενώ ο Φούστερ θα πάρει την θέση του Ντάρμπισιρ.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουν τελειώσει και τυπικά και οι τρεις υποθέσεις (Νέμεθ, Φούστερ, Ουρτάδο) για να ολοκληρώσουν τις μετεγγραφές τους οι “ερυθρόλευκοι”.

 
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε