Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παίρνει σέντερ η Φενέρ – Βγαίνει το “διαζύγιο” με Μπατίστ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ψάχνει τρόπο για να λύσει το συμβόλαιο του Μάικ Μπατίστ αφού ήδη συμφώνησε με τον σέντερ της Σαλόν, Σέλντεν Γουίλιαμς. Ο Παναθηναϊκός περιμένει την ευκαιρία για να “αρπάξει” τον Αμερικανό άσο.

Το πρόβλημα για τους “πράσινους” είναι ο χρόνος. Μέχρι της Τετάρτη θα πρέπει να έχουν δηλώσει τους παίκτες για το Top 16 της Ευρωλίγκας και αν δεν έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν την υπόθεση του Μπατίστ τότε μάλλον δεν θα συνεχίσουν να ασχολούνται.

Ο Αμερικανός, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει από την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ αφού ούτε ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τη ζωή στην Πόλη ούτε και οι Τούρκοι είδαν να πιάνουν τόπο τα 2 εκ. ευρώ που έδωσαν στον Μπατίστ.

Ο Μάικ έχει εισπράξει ήδη το 1 εκ. ευρώ και δεν αναμένεται να χαρίσει το άλλο 1. Αν καταφέρει να πάρει τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του με την Φενέρ τότε είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα και με πολύ λίγα, για το κασέ του, χρήματα.

Αν δεν υπήρχε η πίεση του χρόνου, η επιστροφή του Μπατίστ θα έμοιαζε σίγουρη, αλλά με την προθεσμία να εκπνέει την Τετάρτη οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

Η Φενέρ έχει ήδη συμφωνήσει με τον σέντερ της Σαλόν, Σέλντεν Γουίλιαμς ο οποίος ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας με 11,3 πόντους κατά μέσο όρο και 7,6 ριμπάουντ.

Διαβάστε ακόμα…

Ετοιμάζει κίνηση για Μπατίστ ο Παναθηναϊκός

Διαψεύδει η Φενερμπαχτσέ το “διαζύγιο” με Μπατίστ

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι!

Σκέψεις αποδέσμευσης του Μπατίστ από Φενέρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε