Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παίρνει το “πράσινο φως” από Ε.Ε.Α. ο Σαββίδης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην… τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη, που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού προσκόμισε όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να αποκτήσει μετοχές από τους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο ο ίδιος ζήτησε αναβολή για να του χορηγηθεί άδεια μέχρι την επόμενη συνεδρίαση.

Η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΕΑ και έλυσε και το ζήτημα της προέλευσης των χρημάτων για την επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η πλευρά Σαββίδη (εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο, Γιώργο Γκουροβανίδη) προσκόμισε:

-Έγγραφα από την επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας, ότι δεν συντρέχει κανένα πρόβλημα με τους γιους του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο και Νίκο, που είναι οι μεγαλομέτοχοι της ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ που θα επενδύση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

-Το μετοχολόγιο της εταιρίας DONSKOY ΤΑBAK, η οποία θα δανειοδοτήσει την ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ, από το οποίο φαίνεται πως μεγαλομέτοχος της εταιρίας είναι η σύζυγος του Ιβάν Σαββίδη.
-Έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ποσό περίπου 10.000.000 ευρώ έχει κατατεθεί σε ευρωπαική τράπεζα (BANK OF CYPRUS).

-Buziness plan τριετίας στο οποίο η πλευρά Σαββίδη ζήτησε να κάνει μερικές διορθώσεις και να το καταθέσει στις 2 Αυγούστου.

Επιπλέον, κατατέθηκε από τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (κ.κ. Μαυρομάτης, Μαυροφρύδης) ο τελευταίος ισολογισμός της ΠΑΕ τον οποίο η Επιτροπή χρειάζεται για να συγκρίνει τα στοιχεία που αναφέρει το buziness plan

Τα μέλη της ΕΕΑ εξέτασαν το business plan, που κατατέθηκε από τον υποψήφιο επενδυτή και το χαρακτήρισαν απόλυτα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Έτσι, άναψαν το “πράσινο φως”, ώστε ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάρει την άδεια ώστε να μπορεί να μπει στους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε αναβολή για να του χορηγηθεί άδεια μέχρι την επόμενη συνεδρίαση, η οποία θα γίνει στις 2 Αυγούστου, ούτως ώστε να επανεξετάσει το business plan που έχει καταθέσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε