Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παίρνει Χιμένεθ η ΑΕΚ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Αδαμίδης: Μέχρι την Τρίτη θα έχουμε τελειώσει.

Αγχωτική νίκη με αποδοκιμασίες επί της Ξάνθης

Οι άνθρωποι της “Ένωσης” επιβεβαιώνουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται προ των πυλών και αν δεν αλλάξει κάτι, τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επισήμως η πρόσληψη του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 
Ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σταύρο Αδαμίδη, με τον οποίο είχε συνεχόμενες επαφές τις τελευταίες μέρες.
 
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο λίγο μετά την έναρξη του αγώνα με την Ξάνθη και όπως είχε πει ο ίδιος πριν ξεκινήσει τις επαφές με προπονητές “ Αν με δείτε στο γήπεδο στον αγώνα με την Ξάνθη, θα έχουμε κλείσει προπονητή”.
 
 Ολες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο γεγονός πως ο Ισπανός είναι μία ανάσα από την Ενωση, με τον Σταύρο Αδαμίδη να επιβεβαιώνει την είδηση, αφήνοντας όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: “Είναι πολύ σημαντική η απόφαση. Πιστεύω τις επόμενες δύο ημέρες θα έχουμε καταλήξει. Είμαστε κοντά σε προπονητή, αλλά θέλει λίγη υπομονή”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε