Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παίζει ο Καζιγιάμα – Με φιλάθλους στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στην Κρήτη αφού το δελτίο του εκδόθηκε από την ΕΠΟ.

Οι “πράσινοι” δίνουν την Τετάρτη έναν πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Πλατανιά. Με δεδομένη την κακή πορεία στο πρωτάθλημα ο βασικός στόχος, εκτός από την έξοδο στην Ευρώπη, είναι πλέον το κύπελλο και ο Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Φάμπρι πήρε μαζί του τον Καζιγιάμα. Ο Ιάπωνας αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αφού το δελτίο του εκδόθηκε και έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι “πράσινοι” δεν θα είναι μόνοι τους στην Κρήτη. Η ΠΑΕ εξασφάλισε 300 εισιτήρια και ενημέρωσε τους φιλάθλους της με ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Πλατανιάς – Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

– Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χορηγήθηκαν 300 εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας, τα οποία αντιστοιχούν στη Θύρα 4 του Δημοτικού Σταδίου Περιβολίων.

– Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα προσέλθουν μεμονωμένα για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα και θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 4.

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00 την ημέρα του αγώνα.

– Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

– Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο ή σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

– Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

– Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

– Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.”

Εκτός αποστολής ο Καρνέζης – Στο χειρουργείο ο Φορναρόλι

Οι “καυτοί” διάλογοι στην Παιανία

Χαμός στην Παιανία – Ποδοσφαιριστής κλώτησε μπάλα προς τον Ελευθεράκη

Πρόβλημα με Καρνέζη, στήριξη από Φάμπρι

“Γκάζια” από Κωνσταντίνου στην Παιανία – “Αναλάβετε τις ευθύνες σας”

Ζήτησε να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος

Φάμπρι κατά παικτών για την ισοπαλία

Τιμωρός ο Παπαδόπουλος – Πράσινη… αρρώστια στο ΟΑΚΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε