Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παίζει πίνγκ-πονγκ στα 100 της χρόνια!

Παίζει πίνγκ-πονγκ στα 100 της χρόνια!

Είναι η γηραιότερη αθλήτρια του κόσμου, αλλά παίζει πίνγκ-πόνγκ σαν… έφηβη. Η Ντόροθι Ντελόου είναι μια “σούπερ” γιαγιά.

Τα φλας πήραν “φωτιά” κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πινγκ-πόνγκ για βεταράνους, που διεξάγεται στην Κίνα, όταν έκανε την εμφάνιση της η Ντόροθι Ντελόου.

Η γιαγιά από την Αυστραλία, είναι η γηραιότερη ανάμεσα στους 2.000 αθλητές της διοργάνωσης, αλλά αγωνίστηκε με πάθος…”απαντώντας” στις μπαλιές της αντιπάλου της! Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλές από τις αποκρούσεις της ήταν εντυπωσιακές και απαιτούσαν γρήγορους ελιγμούς!

“Νιώθω σαν σταρ του σινεμά”, δήλωσε η συμπαθής, Ντελόου, η οποία δεν σταματάει να υπογράφει αυτόγραφα, ενώ δεκάδες είναι εκείνοι που της ζητούν να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους.

Η Ντόροθι, άρχισε να ασχολείται με το άθλημα σε ηλικία 50 ετών, όταν γράφτηκε στον τοπικό σύλλογο του Χέρστβιλ, όπου κατοικεί. Το “ερωτεύτηκε” άμεσα και αποφάσισε να αρχίσει εντατικές προπονήσεις για να κατέβει σε αγώνες, κάτι που κάνει τα τελευταία…50 χρόνια, ενώ η πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν το 1990!

Σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Guinness, είναι η γηραιότερη αθλήτρια του κόσμου, ενώ ήταν και η γηραιότερη εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνευ!

Η Ντόροθι Ντελόου συμμετείχε στα προκριματικά του γκρούπ…άνω των 84 ετών και είχε μια νίκη και μια ήττα. “Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι κάνω πολλούς φίλους”, είπε η “σούπερ” γιαγιά!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε