Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παίζουν με ΠΑΣ Μήτρογλου και Ντουντού

Ο Μπάντοβιτς βλέπει  κάποια βασικά στελέχη της ομάδας να επιστρέφουν
Ο Μπάντοβιτς βλέπει κάποια βασικά στελέχη της ομάδας να επιστρέφουν, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κανονικά προπονήθηκαν ο διεθνής επιθετικός και ο Βραζιλιάνος μέσος. Συνάντηση είχαν Μπάντοβιτς, Χρυσικόπουλος και Θεοδωρίδης.

 

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κώστα Μήτρογλου για το χτύπημα που είχε στον αγώνα με τον Ηρακλή. Στον διεθνή επιθετικό θα τοποθετηθεί νάρθηκας και θα μπορεί να βοηθήσει τους “ερυθρόλευκους” στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 
Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Ντουντού που μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από έναν μήνα. Στην διάθεση του Μπάντοβιτς τέθηκαν και οι Ντάρμπισιρ, Ζεβλάκοφ, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να γίνει αυτό και με τον Ντάτολο.
 
Το πρωί υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της ομάδας, στην Πλατεία Αλεξάνδρας ανάμεσα στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τους Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία και αποσκοπούσε στην αναπτέρωση του ηθικού στην ομάδα.
 
Έγινε ξεκάθαρο στον Σέρβο τεχνικό πως η ομάδα θα πρέπει να τα δώσει όλα μέχρι το τέλος. Ακόμα και αν το τέλος αργήσει αν ο Ολυμπιακός αγωνιστεί και στα πλέι-οφ. Ο Μπάντοβιτς συμφώνησε απόλυτα και υποσχέθηκε από την πλευρά του πως ο ίδιος και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα κάνουν τα πάντα ώστε να σώσουν ότι μπορούν από την χρονιά.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε