Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πακέτο Ζίγκιτς, Μαρτσένα θέλει ο Παναθηναϊκός

Πακέτο Ζίγκιτς, Μαρτσένα θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εκτός από κεντρικό αμυντικό αναζητεί και έναν επιθετικό για να πλαισιώσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Στο στόχαστρο του βρίσκονται δύο παίκτες της Βαλένθια, η οποία έχει οικονομικά προβλήματα και θέλει να πουλήσει…

Οι νυχτερίδες μετά την πώληση του Νταβίντ Βίγια πήραν βαθιά οικονομική ανάσα, αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από όσο φαινόταν και γι’ αυτό προτίθεται να προχωρήσει και σε άλλες παραχωρήσεις παικτών.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κάρλος Μαρτσένα εδώ και ένα χρόνο, όμως αυτή τη φορά φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Η Βαλένθια έχει βάλει πωλητήριο στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και αξιώνει 3 εκατομμύρια ευρώ. Οι πράσινοι θέλουν να ρίξουν την τιμή και αυτό ίσως το καταφέρουν κάνοντας πρόταση και για τον Ζίγκιτς όπως αναφέρει η Sportday.

Ο 29χρονος επιθετικός που σημείωσε 10 γκολ φέτος, βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Σερβίας και αν ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει ελπίδες για την απόκτηση του μάλλον θα πρέπει να κινηθεί πριν το Μουντιάλ.

3 εκατομμύρια ευρώ είναι η αρχική τιμή και για τον Σέρβο επιθετικό, αλλά ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κάνει πρόταση και για τος δύο οπότε η τιμή αναμένεται να πέσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε