Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παλικάρι… στα Χανιά – “Απόδραση” με εννιά για ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με σκόρερ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και παίζοντας ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες και από το 76′ με εννιά, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Πλατανιά (2-1 και έμεινε στο… κυνήγι του Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3′ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το… σάστισμα του Πλατανιά από το τέρμα αυτό και πίεσαν ώστε να φτάσουν γρήγορα και σε ένα δεύτερο γκολ.

Οι Κρητικοί όμως “συνήλθαν” γρήγορα και έφεραν το ματς στα ίσα στο 24′, με το σουτ του Τετέ να χτυπά πρώτα στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Ιτάνζ (αυτογκόλ του . Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σε γρήγορους ρυθμούς, με τον “δικέφαλο του Βορρά” όμως να κάνει στο 32′ το 2-1, με το δεύτερο τέρμα του Σαλπιγγίδη στο ματς.

Η επανάληψη ξεκίνησε με μία… αυστηρή απόφαση του διαιτητή, αφού η δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Σταφυλλίδης, άφησε τον ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο 45λεπτο. Ο Πλατανιάς πίεσε για την ισοφάριση, αλλά παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα κόντεψε να δεχτεί και τρίτο τέρμα στη φάση του 60′ από τον Σίλντενφελντ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε τις κατάλληλες αλλαγές για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, ενώ είδε τον “δικέφαλο του Βορρά” να μένει με εννιά παίκτες στο 76′, με την αποβολή του Σαλπιγγίδη. Παρά τις προσπάθειες τους, οι Χανιώτες δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αφού στο 90′ η κεφαλιά του Κάλαϊτζιτς πέρασε ελάχιστα άουτ.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (62’ Γιακουάκης), Τετέ, Κάλαιτζιτς, Λαμπάρθε, Μιρτσέτα (46’ Γκονζάλες), Μπέλιτς (72’ Τσιντί), Αναστασάκος 

Στον πάγκο: Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Δέντσας 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σταφυλίδης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά (81’ Έτο), Ολίσε (52’ Λίνο), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (52’ Φωτάκης) 

Στον πάγκο: Γλύκος, Βούκιτς, Ιντζίδης, Ρομπέρ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε