Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠαλικΑΡΗ χωρίς αντίκρυσμα – Νίκησε μόνο… 2-0 ο ΠΑΟΚ, όλα μηδέν στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Από την κόλαση στον παράδεισο και τελικώς κόλαση για τον Άρη που νίκησε 2-1 στην Ξάνθη αλλά δεν πήρε το δώρο που περίμενε από τον Βόλο και έμεινε εκτός Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ έδειξε έτοιμος για τα πλέι οφ επικρατώντας 2-0 της Κέρκυρας, ενώ ΑΕΚ και Ηρακλής έμειναν στο μηδέν στο παγωμένο ΟΑΚΑ.
Ξάνθη – Άρης 1-2

Ο Άρης του Τσιώλη ολοκλήρωσε την επική του αντεπίθεση αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή. Οι κίτρινοι έκαναν το χρέος τους, νίκησαν την Ξάνθη αλλά δεν πρόλαβαν το τρένο της Ευρώπης.

Ο Νέτο άνοιξε το σκορ στο 25′ αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταθάκη στο 39′. Ο Καστίγιο δεν κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντανίλο χάρισε τη πέμπτη σερί νίκη των κίτρινων με τον Τσιώλη στον πάγκο του.

Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Παπαδόπουλος έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας και αποχαιρέτησε ως φίλος τους πάντες στην ακριτική πόλη. Η επόμενη ημέρα θα βρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο τιμόνι της ομάδας.

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 2-0

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν και το τελικό σκορ τον αδικεί. Από την αρχή ο Δικέφαλος του Βορρά έβαλε τις βάσεις της επικράτησης του. Ο Βιεϊρίνια πάσαρε στον Ίβιτς ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο 7′.

Ο Πορτογάλος κέρδισε πέναλτι πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Λίνο αστόχησε. Ο ρυθμός των γηπεδούχων δεν έπεσε και η Κέρκυρα μάλλον τυχερή πρέπει να αισθάνεται που δεν δέχτηκε κι άλλα τέρματα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλάους Αθανασιάδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα στο 71΄ σφραγίζοντας την επικράτηση του ΠΑΟΚ και την παρουσία του στα πλέι οφ.

ΑΕΚ – Ηρακλής 0-0

Ο αγώνας στο άδειο ΟΑΚΑ ήταν αντίστοιχο με την εικόνα στις εξέδρες. Οι γηπεδούχοι είχαν εμφανώς το μυαλό τους στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο ενώ ο Ηρακλής που είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία δοκίμασε αρκετούς νέους παίκτες.

Ο Καφές στο 66′ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς όταν προ κενής εστίας… κατάφερε να αστοχήσει. Στο πρώτο μέρος ο Μπαχά σκόραρε αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία σε μία οριακή φάση.

Βαθμολογία στα πλέι οφ

1.Παναθηναϊκός 3
2.ΑΕΚ 1
3.ΠΑΟΚ 0
4.Ολυμπιακός Βόλου 0

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε