Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παλικαρίσιος βαθμός για Εργοτέλη – Πήρε… μάθημα ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και με τα τέρματα των Γιοβάνοβιτς και Κατσικοκέρη, πήραν “χρυσό” βαθμό στο Παγκρήτιο (2-2) από τον Ατρόμητο. Με εννέα παίκτες τελείωσαν οι “κιτρινόμαυροι” μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιαλούση

Οι “κυανόλευκοι” προηγήθηκαν 2-0 με δύο εκτελέσεις πέναλτι των Αναστασάκου και Μήτρογλου παίζοντας μάλιστα και με παίκτη περισσότερο από το 52’, καθώς στη φάση του πρώτου πέναλτι αποβλήθηκε ο Καβουσάκης.

Οι γηπεδούχοι όμως έδειξαν πως έχουν ψυχή και κατάφεραν με τα τέρματα των Γιοβάνοβιτς και Κατσικοκέρη στο 75’ και στο 81’ να πάρουν έναν βαθμό που ενδέχεται να αποδειχθεί χρυσός στη μάχη της παραμονής.

Μοναδικό άσχημο νέο για τον Εργοτέλη, ο τραυματισμός του Γιαλούση λίγα λεπτά πριν το τέλος του ματς. Ο μπακ του Εργοτέλη χτύπησε στο κεφάλι σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Οικονόμου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο.

Άξιο αναφοράς το επίτευγμα του Μήτρογλου. Ο Έλληνας φορ σκόραρε για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς κάτι αντίστοιχο έχουν πετύχει μόνο οι Ντέμης Νικολαΐδης, Κώστας Νικολαΐδης και Γιώργος Σιδέρης

Πάντως η ομάδα του διδάχθηκε ένα καλό μάθημα, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση για το Κύπελλο με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε