Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάμε για άλλο πρωτάθλημα…

Πάμε για άλλο πρωτάθλημα…

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Όταν φέρνεις ισοπαλία με την ΑΕΚ και ξεσηκώνεται τόση φασαρία, σκέψου τι μπορεί να γίνει επειδή έχασες στο γήπεδο σου από την Καβάλα.

Η ήττα από μόνη της δεν είναι καταστροφή. Εξαρτάται από τη διαχείριση της. Αν αρχίσει η κριτική επί δικαίων και αδίκων προκειμένου το κάθε κομμάτι του πολυμετοχικού να προωθήσει τις ιδιοτέλειες του και μεταβληθεί η ΠΑΕ σε μία Βαβυλωνία αντικρουόμενων στρατηγικών, θα υπάρξει πρόβλημα.

 
Δύσκολα ο Νιόπλιας θα μπορέσει να κρατήσει την αναστάτωση που θα προκληθεί μακριά από τα αποδυτήρια. Βλέπετε στον Παναθηναϊκό οι όποιες γκρίνιες μεγενθύνονται και από το γεγονός της ύπαρξης αντικρουόμενου οπαδικού τύπου. Κι ο Νιόπλιας όμως δεν έχει τα χρονικά περιθώρια για να δουλέψει. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει την εξαιρετικά φορμαρισμένη Ρόμα και την Κυριακή στην Τούμπα τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ…
 
Όμως ο ΠΑΟ δεν έπαιξε κι έχασε μόνος του στο ΟΑΚΑ. Η Καβάλα του έκανε τη μεγάλη ζημιά και σ’αυτήν πρέπει να αποδοθούν τιμές. Γιατί σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι τέτοια. Οι αργοναύτες πήραν ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και με κάθε ευκαιρία δείχνουν την ποιότητα τους. Κυρίως δε την ποιότητα ορισμένων παικτών τους. Στην προκειμένη περίπτωση του Ρινκόν, του Ονουάτσι και του σκόρερ Σμολάρεκ.
 
Οι τρεις τους με τους άψογους συνδυασμούς ευθύνονται που μάζεψε ο Τζόρβας δύο φορές την μπάλα από τα δίχτυα του. Στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες για την αναιμική επιθετική παρουσία των πράσινων. Κακό απόγευμα για Καραγκούνη, ακόμα χειρότερο για τον Νίνη που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Καλύτερος επιθετικός του γηπεδούχου ο Λουκάς Βύντρα που τα έκανε όλα εκτός από γκολ. Ο μπλοκαρισμένος Σισέ σταμάτησε μία φορά στο δοκάρι και τις υπόλοιπες πάνω στον Μουρ και τον Ντουγκλάο.
Ο Παναθηναϊκός βραχυκύκλωσε στο κέντρο εκεί που οι βετεράνοι Ντιέ και Ντομπρασίνοβιτς δεν άφηναν να περνούν κάθετες πάσες. Προσθέστε το εμπνευσμένο κοουτσάρισμα του Ντε Μος για να έχετε μία πλήρη εικόνα της μεγάλης επιτυχίας των Καβαλιωτών. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το σκηνικό “απειλείται” με ριζική ανατροπή.
Ο Ολυμπιακός που πέρασε σχετικα άνετα από την Τρίπολη κι ο ΠΑΟΚ που έκανε μικρή επίδειξη δύναμης στα Γιάννενα δικαιούνται να ελπίζουν. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα περιμένει τον πρωτοπόρο στην Τούμπα για να του κόψει το βήχα και ενδεχομένως τη μοναξιά στην κορυφή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε