Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Παμπορίδης: Πότε αδίκησα τον Άρη;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ρέφερι που έπεσε θύμα επίθεσης από χούλιγκανς δεν μπορεί να καταλάβει πότε αδίκησε τον Άρη.

Η επίθεση στο αυτοκίνητο του Βασίλη Παμπορίδη, έγινε σύμφωνα με μαρτυρίες από οπαδούς του Άρη. Ο διαιτητής από το Κιλκίς μίλησε στον Sentra FM και εξέφρασε την απορία του για το πότε αδίκησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης:

“Ευτυχώς δεν δέχθηκα επίθεση σωματική αλλά μόνο στο αυτοκίνητο. Όμως, το πρόβλημα δεν είναι εκεί πέρα. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχει ένα μεγάλο γιατί. Δεν νομίζω πως μπορούν να κερδίσουν κάτι. Εμείς κάνουμε προσπάθεια μεγάλη, με τους κύριους Τεροβίτσα και Βασάρα, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Δεν υπάρχει διαιτητής που να φεύγει από το σπίτι του για να πάει στο γήπεδο και να κάνει λάθη.

Μας προβληματίζουν οι επιθέσεις, αλλά δεν μας πτοούν. Κάποιοι μιλούν για προβοκάτσια, αλλά τριάντα άτομα προβοκάτσια; Δεν ξέρω. Υπεύθυνη είναι η αστυνομία, αν και δεν πιστεύω πως θα τους βρει. Έχετε δει να πιάνουν κάποιον;

Είχα πάει να παίξω ένα ντέρμπι στην ΕΣΠ Κιλκίς, γιατί μου αρέσει το τοπικό και άλλωστε από εδώ αναδείχθηκα. Υπήρξε μια πληροφορία πως θα ερχόντουσαν οι οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας από τον σύνδεσμο του Πολυκάστρου. Δεν πήγε όμως το μυαλό μου πως θα σπάσουν το αυτοκίνητο.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε αδικήθηκε ο Άρης από εμένα τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν έχουμε σκοπό να αδικήσουμε κάποια ομάδα. Πως ένας παίκτης αστοχεί σε ένα πέναλτι ή ένας τερματοφύλακας τρώει ένα γκολ και στο τέλος χάνει η ομάδα τους; Εμείς κάνουμε λιγότερα λάθη από τους ποδοσφαιριστές. Αν δούμε στο εξωτερικό τι γίνεται, σας λέω πως αν τα κάναμε εμείς θα μας αλλάζανε από το ημίχρονο!

Βλέπετε τις φάσεις και κρίνεται από τον καναπέ μετά από δεκαπέντε ριπλέι από δεκαεφτά διαφορετικές κάμερες. Εμείς σφυρίζουμε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το κακό με εμάς είναι πως δείχνουν τις φάσεις από όλες τις κάμερες. Καλό θα ήταν να δείχνουν μόνο από την πλευρά τη δική μας.

Γιατί να θέλω να κάνω λάθος και μετά να βγω από τους πίνακες;

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε