Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναιτωλικός… δράμα – Νίκη με ανατροπή για τη Δόξα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ομάδα της Δράμας πέτυχε δεύτερη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1), έφτασε την Κέρκυρα στους 12 βαθμούς και βλέπει το… μέλλον της με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι Αγρινώτες ένα ακόμη ματς και πλέον βρίσκονται σε ακόμα πιο δεινή βαθμολογική θέση.

Η Δόξα Δράμας πήρε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη σερί κόντρα στον Παναιτωλικό, στο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου..

Οι “μαυραετοί” αν και έμειναν πίσω στο σκορ στο 62′ με το γκολ του Κούσα, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν να διατηρηθούν στην κατηγορία με τα τέρματα των Λίμα (65′ πεν.) και Κιβελίδη (82′).

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Ψυχογιός, Τριποτσέρης, Γελαδάρης (62′ Κάπελ), Λεάντρο, Λίμα, Γκαρακλίδης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον (40′ Βάντερσον), Κυβελίδης, Ρούτσης.

Παναιτωλικός (Λεμονής): Τσενάμο, Ντολεζάι, Κούσας, Άντι, Σιόντης, Μουμίν, Θεοδωρίδης (54′ Αναστασιάδης), Μητρόπουλος, Καμαρά, Ονουάτσι (68′ Ακαλέ), Χαριστέας (76′ Καραμαλίκης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε