Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναιτωλικός: Βίντεο και ανακοίνωση για την διαιτησία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Αγρινιώτες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 21 δευτερολέπτων στο οποίο παρουσιάζονται τα διαιτητικά λάθη που στέρησαν βαθμούς στην ομάδα, ενώ το κλιπ συνοδεύεται από ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για αλλοίωση αποτελεσμάτων.

Η ανακοίνωση που συνοδεύει το βίντεο έχει ως εξής: «Ο Παναιτωλικός έχει πληρώσει ακριβά τα σοβαρά λάθη που έχουν γίνει σε βάρος του. Και δεν αναφερόμαστε σε… απλά λάθη. Αλλά σ’ εκείνα που καθορίζουν αποτέλεσμα. Για άκυρα γκολ που μέτρησαν σε βάρος μας. Για κανονικά γκολ που δεν κατακυρώθηκαν υπέρ μας. Για πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν.

Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, πληρώνουμε πολύ ακριβά αυτά τα (συνεχόμενα) λάθη.

Στα έξι από τα επτά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, έγιναν σοβαρότατα λάθη σε βάρος της. Λάθη που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα των αγώνων και μας στέρησαν πολύτιμους βαθμούς. Η εικόνα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα»!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε