Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανάξια στους 32 του Europa League ο Άρης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με 2-0 της Ρόζενμποργκ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και σφράγισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, πετώντας εκτός την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης. Δείτε το βίντεο.
Το LIVE του αγώνα
 
Ο Άρης ολοκλήρωσε το “θαύμα” κάνοντας σοβαρή εμφάνιση απέναντι στην Ρόζενμποργκ και πανηγυρίζει την πρόκριση στους 32 του Europa League. Οι παίκτες του Κούπερ έπαιξαν παθιασμένα από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Τσέζαρεκ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από θέση οφσάιντ.
 
 
Στην επανάληψη οι “κιτρινόμαυροι” οπισθοχώρησαν με αποτέλεσμα οι Νορβηγοί να γίνουν απειλητικοί, όμως ο Φατί στις καθυστερήσεις με μία φανταστική ατομική προσπάθεια σφράγισε τη νίκη. Μία νίκη που τελικά ο Άρης δεν χρειαζόταν για να πανηγυρίσει καθώς στο άλλο παιχνίδι Λεβερκούζεν και Ατλέτικο έμειναν στο 1-1.

 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Κουλουχέρης, Τόχα, Τσέζαρεκ (78’ Ρουίς), Κόκε (87’ Φατί), Μίσελ, Μενδρινός (83’ Καζναφέρης), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Όρλουντ, Λούστιγκ, Ντόρσιν, Ανάν, Μπιάρσμιρ, Χάμτφαλ (65′ Ίβερσεν), Μόλντσκρεντ, Ντεμίντοφ, Σκέλμπρεντ, Χένρικσεν, Πρίτσα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε