Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Εντολοδόχος του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία λίγω ώρα μετά την ανάδειξη του Γιώργου Σαρρή σε πρόεδρο της ΕΠο, με ανακοίνωση της τον χαρακτηρίζει εντολοδόχο του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

“Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δηλώνει προβληματισμένη από την ανάδειξη του εντολοδόχου του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ, την οποία και θεωρούμε ως το βασικό υπεύθυνο για την σημερινή κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Σαρρής έχει δείξει από την θητεία του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πόσο λίγο ικανός είναι και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τη δράση του.”

Το σωματείο εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι τα σχόλια παραμονές των αγώνων της για τους διαιτητές δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους της.

“Η Παναθηναϊκή Συμμαχία διευκρινίζει ότι οι πάγιες επισημάνσεις της για την χαμηλή ποιότητα διαιτητών, παρατηρητών, αλλά και εκείνων που τους ορίζουν, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους μας μέσα στο γήπεδο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί συστηματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επομένως δεν αφορά ούτε και την Ξάνθη, την οποία θεωρούμε από τους πιο σταθερούς και συμπαγείς διοικητικά συλλόγους.”

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σαρρής!

Ξαφνικό πρόβλημα με Κουίνσι – Αποκλείστηκε από την αποστολή

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε