Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Δεξίωση και φιλανθρωπία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι ατάκες που ακούστηκαν στη δεξίωση του Νικόλα Πατέρα. Το πριμ, η φιλανθρωπία και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Στα γραφεία του Προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Κολωνάκι βρέθηκαν σήμερα οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας. Ο Νικόλας Πατέρας δεξιώθηκε τους “νταμπλούχους” και φυσικά το κλίμα ήταν εορταστικό, ενώ μοιράστηκε και το πριμ που είχε υποσχεθεί ο “ισχυρός άνδρας” του “τριφυλλιού” και αγγίζει το 1 εκ. ευρώ.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του, ο κ. Πατέρας, γνωστοποίησε ότι οι παίκτες αποφάσισαν από κοινού να δώσουν 100.000 ευρώ στον Δήμο Αθηναίων για τους άπορους και άστεγους της πόλης.”Μαζευτήκαμε σήμερα με τους ποδοσφαιριστές για να γιορτάσουμε την κατάκτηση του νταμπλ και να υλοποιήσω την υπόσχεση μου προς τους παίκτες παραδίδοντας τους το πριμ για το νταμπλ. Αποφάσισαν από κοινού να δώσουν 100.000 ευρώ στο Δήμο Αθηναίων και για αυτό καλέσαμε και τον δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη για να του παραδώσουμε τα χρήματα. Ο Παναθηναϊκός δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και την αγάπη του για την πόλη των Αθηνών”.

Απο την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων, ευχαρίστησε τους παίκτες και το Νικόλα Πατέρα. “Στο πρόσωπο του φίλου μου Νίκου Πατέρα και στους παίκτες του Παναθηναϊκού θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδος για την χειρονομία αυτή. Η Αθήνα γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν είναι πλούσια”, κατέληξε. 

Τα καλύτερα ακούστηκαν τη στιγμή της φωτογράφισης με τα δύο τρόπαια: “Ελα να βλέπω χαμόγελα. Χαμογελάτε το νταμπλ πήραμε. Ελάτε πιο κοντά”, έλεγε στους παίκτες και το Νίκο Νιόπλια, ο Νικόλας Πατέρας.

Μετά την δεξίωση, ο Τζιμπρίλ Σισέ εθεάθη να μπαίνει στο σπίτι του Νικόλα Πατέρα, στην Ηρώδου Αττικού.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν το νωρίς το πρωϊ, στις 10, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να προπονηθούν και στη συνέχεια αναχώρησαν με πούλμαν για το Κολωνάκι.

Καραγκούνης για όλα

Πλαστό το διαβατήριο του Λέτο;

Μπορντόν: Το συζητάω για Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε