Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Δεν θα πάρουμε εισιτήρια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι δεν θα ζητήσει εισιτήρια για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της κόντρα στον Εργοτέλη και θα κάνει ότι μπορεί για να μην ξαναγίνουν επεισόδια.

Λίγη ώρα μετά το έγγραφο που έστειλε ο Παναγιώτης Μπιτσαξής στην αστυνομία, με το οποίο ζητούσε την απαγόρευση μετακίνησης στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, η διοίκηση της ΠΑΕ τόνισε ότι δεν σκοπεύει να ζητήσει εισιτήρια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Σχετικά με το έγγραφο το οποίο απέστειλε σήμερα ο ΓΓΑ προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και στο οποίο εκτιμά πως, λόγω των επεισοδίων που προκλήθηκαν στην Καβάλα, εκτός γηπέδου, η οργανωμένη μετακίνηση και διάθεση εισιτηρίων σε οπαδούς του Παναθηναϊκού εγκυμονεί κινδύνους για το άμεσο μέλλον, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:
1. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα καταβάλει άμεσα κάθε προσπάθεια στο μέτρο της αρμοδιότητας και των δυνατοτήτων της να περιορίσει αυτού του είδους τα προβλήματα που προσβάλλουν αφενός την ιστορία του Παναθηναϊκού και αφετέρου την προσπάθεια της πλειοψηφίας των φιλάθλων μας οι οποίοι ακολουθούν την ομάδα μας παντού και της προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και την πολύτιμη στήριξή τους.
2. Προς την ίδια κατεύθυνση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα ζητήσει εισιτήρια για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη, δουλεύοντας παράλληλα και σε συνεργασία με κάθε αρμόδια αρχή ώστε σύντομα να έχουν ξανά οι φίλαθλοί μας τη δυνατότητα να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας αγώνα.
3. Πάγια θέση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι πως το πρόβλημα της βίας στο χώρο του ποδοσφαίρου, μπορεί και πρέπει να λυθεί με ευθύνη και συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, διάθεση για τομές και αποστασιοποίηση από κάθε είδους μικροσυλλογικά συμφέροντα.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε