Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Eξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τον διαιτητή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το 2-0 της Φενερμπαχτσέ μέσα στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ της Euroleague, απογοήτευσαν τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε αιχμές για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τον Σλοβένο διαιτητή, Σάσα Πουκλ. «Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισε αγώνα στην EuroLeague ο Παναθηναϊκός με τον Πουκλ στην διαιτητική τριάδα,» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού. Εν συνεχεία, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ανάρτηση μίας φωτογραφίας που απαναθανατίζει ένα κοράκι γράφοντας: «χωρίς σχόλια».

Γκιστ: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατοί και εκτός έδρας»

Ο Τζέιμς Γκιστ φαινόταν απογοητευμένος για το 2-0 της Φενερμπαχτσέ μέσα στο ΟΑΚΑ, μιλώντας στην κάμερα της ΝΟVA, μέσα από τα αποδυτήρια, αλλά μέσα του και όπως φάνηκε από τα λόγια του πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να ξαναγυρίσει η σειρά στην Αθήνα. «Έτσι είναι η Ευroleague. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς. Έχουμε δείξει πόσο καλή ομάδα είμαστε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και πρέπει να το δείξουμε ξανά. Να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατοί και εκτός έδρας. Πρέπει να σκεφτούμε, ώστε να βρούμε τι θα κάνουμε για να επιστρέψουμε εδώ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Κάναμε πολλά, μικρά λάθη που μας κόστισαν τη νίκη. Δεν μπορούμε να αφήνουμε παίκτες όπως ο Μπογκντάνοβιτς και ο Ντίξον να εκτελούν μόνοι τους. Πρέπει να μάθουμε πότε πρέπει να σουτάρουμε και πότε όχι. Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στο φάιναλ φορ και δεν υπάρχει κανένας παίκτης μέσα σε αυτά τα αποδυτήρια που να μην το πιστεύει».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε