Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός για…δέκα λεπτά – Επιστροφή στις νίκες με Λέτο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μόνο για… λίγο εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ωστόσο ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη με 1-0 και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Τα 15 γκολ έφτασε ο Λέτο.

Το LIVE του αγώνα

Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους την φετινή σεζόν πραγματοποίησαν οι “πράσινοι” που ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Κέρκυρας και διατήρησαν το απόλυτο εντός έδρας. Δέκα λεπτά καλού ποδοσφαίρου ήταν αρκετά για να δώσουν το ζητούμενο στους γηπεδούχους. Η Κέρκυρα βγήκε στο Ολυμπιακο Στάδιο να παίξει ποδόσφαιρο αλλά πλήρωσε το ρίσκο που πήρε ο Γκράθια αφήνοντας ψηλά την αμυντική του γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός από το 18΄έως στο 28΄δημιούργησε τρεις ευκαιρίες, πέτυχε ένα γκολ και πήρε το τρίποντο. Ο Κλέιτον στο 18΄και ο Μαυρίας στο 22΄δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γκαλίνοβιτς, όμως ο Βραζιλιάνος έδωσε έτοιμο γκολ για τον Λέτο στο 24΄. Ο Αργεντινός έφτασε τα 15 γκολ σε 13 αγώνες για το πρωτάθλημα δίνοντας συνέχεια στο απίστευτο σερί του.

Η Κέρκυρα είχε την κατοχή της μπάλας αλλά επιχειρούσε να απειλήσει με ανορθόδοξο τρόπο. Οι σέντρες του Σακελαρίου και του Γκουστάβο ήταν τις περισσότερες φορές εύκολη λεία για τους Μπιέρσμιρ και Καντέ οι οποίοι, όμως, είχαν αρκετή δουλειά. Σε συνδυασμό με την… εξαφάνιση του Μαρτίν στο δεύτερο ημίχρονο οι “πράσινοι” δεν πλήρωσαν την κακή τους μέρα και υποχρέωσαν τους Φαίακες στην πρώτη τους ήττα μετά από τρεις αγώνες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Μαυρίας (61′ Μαρίνος), Ζέκα (82′ Καραγκούνης), Λέτο, Κλέιτον (68΄Ρούντολφ).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Οσμάν, Αγρίτης (60′ Καλαντζής), Γιάντσης (72′ Τσίγκας), Μαρτίν, Ιωάννου.

Φερέιρα: Ίδια ήταν η Κέρκυρα με τον Ολυμπιακό;

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε