Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με “αέρα” Survivor η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Golf της Γλυφάδας, εκεί όπου έγινε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του. Εντυπωσιακή η μαύρη! Με.. αέρα Survivor η εκδήλωση, αφού το “παρών” έδωσαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σόφη Πασχάλη.

Ο Παναθηναϊκός εγκαινίασε τη συνεργασία του με την εταιρία αθλητικής ένδυσης, NIKE, με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία συνοδευόταν από τη φίλη της από το Survivor, Σόφη Πασχάλη.

Οι “πράσινοι” παρουσίασαν τις νέες τους εμφανίσεις, από τις οποίες ξεχώρισε η “δεύτερη” μαύρη, που έχει πάνω της ένα τεράστιο τριφύλλι. Η “πρώτη” -πράσινη- θα φορεθεί για πρώτη φορά στο φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης (20/7) με την ολλανδική Άλκμααρ στη Λεωφόρο, ενώ η τρίτη είναι ολόλευκη.

Άξιο αναφοράς, πως στην εκδήλωση απουσίασε ο Γιάννης Αλαφούζος, με άλλα μέλη της διοίκηση να δίνουν κανονικά το παρών.

“Θέλουμε να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο με αυτή τη φανέλα, να δουλέψουμε, να κερδίσουμε και να κάνουμε πράγματα για το τριφύλλι που έχουμε στο στήθος μας” τόνισε με δηλώσεις του στον “ΣΠΟΡ FM 94.6” ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, ο οποίος είχε το ρόλο του… μοντέλου, μαζί με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Λουσιάνο και Ροντρίγκο Μολέδο.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε