Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Να αποφεύγονται υπερβολές και ανακρίβειες

Παναθηναϊκός: Να αποφεύγονται υπερβολές και ανακρίβειες

Ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετείται για όλα όσα γράφτηκαν την Πέμπτη στον αθλητικό Τύπο εξέδωσε η “πράσινη” ΠΑΕ, ζητώντας να σταματήσουν τα… σενάρια και ξεκαθαρίζοντας πως, ότι έχει να πει με τους παίκτες της, θα το κάνει πρώτα απ’ όλα μαζί τους!

Η “καυτή πατάτα” των ανανεώσεων – Στην… έξοδο ο Κατσουράνης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Με αφορμή επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν κατά κύριο λόγο στο σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και στην οικονομική κατάσταση της ομάδας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα:

Ακούγεται το λιγότερο σαν κακόγουστο αστείο το γεγονός ότι η ΠΑΕ έχει «διαθέσιμα» € 8 εκατομμύρια. Και θα το αντιμετωπίζαμε ως αστείο αν δεν ήταν σε τόσο μεγάλη αντιδιαστολή με την πραγματικότητα, ώστε να μοιάζει με κοροϊδία απέναντι στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος γνωρίζει την δεινότατη οικονομική θέση της και το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλεται για να ξεπεραστεί.

Τα σενάρια που διακινούνται σχετικά με τις «δεδομένες» προθέσεις της ΠΑΕ περί περικοπών, αποδεσμεύσεων, ανανεώσεων κλπ. και αποδίδονται δήθεν σε συσκέψεις μεταξύ διοικούντων ή και σε «εισηγήσεις» του προπονητή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αντανακλούν προφανώς είτε ψήγματα πληροφοριών, είτε ανεύθυνες κουβέντες που δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται τοις μετρητοίς, είτε ευσεβείς πόθους μεσαζόντων. Όπως και να έχει ό, τι έχει να πει η ΠΑΕ με τους ποδοσφαιριστές της θα το συζητήσει πριν από όλα μαζί τους.

Σε κάθε περίπτωση, κατανοούμε την ανάγκη της καθημερινής καταγραφής της ειδησεογραφίας, αλλά θα πρέπει, τουλάχιστον από σεβασμό απέναντι στον κόσμο, να αποφεύγονται υπερβολές και ανακρίβειες που και τον κόσμο παραπληροφορούν και, στο κάτω της γραφής, τους ίδιους τους υπογράφοντες εκθέτουν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε