Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Πάρις Γεωργακόπουλος… παραδέχεται τον Γιώργο Βαρδινογιάννη

Παναθηναϊκός: Ο Πάρις Γεωργακόπουλος… παραδέχεται τον Γιώργο Βαρδινογιάννη

Ο Πάρις Γεωργακόπουλος με νέες δηλώσεις έβγαλε το… καπέλο στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τον τρόπο με τον οποίο διοικούσε τον Παναθηναϊκό, παρά τη διαφωνία τους στους όρους της συνεργασίας τους.

Με αφορμή το ντέρμπι της Λεωφόρου μίλησε στον «Sport Fm»  και αναφέρθηκε και στην δική του ιστορία, μεταξύ άλλων:

“Θα μπορούσε αυτό που είχε γίνει ανάμεσα σε μένα και εκείνον να έχει γίνει διαφορετικά. Και από τους δύο μας. Εμένα οι δυνάμεις μου ήταν μόνο τα πόδια μου. Ο πρόεδρος είχε πολλές δυνατότητες. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Έτσι ήρθαν τα πράγματα.

Χάρηκα που τον είδα, έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τόσα. Αυτό είναι η αλήθεια. Δεν την διαστρεβλώνουμε από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις”, είπε

“Με εξέπληξε ο Παναθηναϊκός”

Για την εικόνα των δύο ομάδων στο ντέρμπι: “Φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να δημιουργεί, ενώ ο Ολυμπιακός είδε παθητικά το παιχνίδι και υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό. Ο Ολυμπιακός ήρθε από μια ήττα στην Τουρκία και απογοητεύτηκε με την εξέλιξη του σκορ εκεί. Δεν είχε την καλύτερη ψυχολογία για ένα ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός με εξέπληξε στο χθεσινό παιχνίδι. Επικράτησε ολοκληρωτικά, δημιουργούσε και κοιτάζοντας τα στατιστικά βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε μόλις μια τελική προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Βέβαια δεν έχει αλλάξει το γεγονός ότι δεν χρειάζεται βελτίωση και έχει και ένα μικρό ρόστερ, κάτι που είναι δύσκολο για μια ομάδα που έχει πολλούς στόχους”.

Για το αν φταίει η αποδυνάμωση του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο: “Θα πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στον Ολυμπιακό. Δεν θα πρέπει να μιλάμε υπό την επήρεια της ήττας. Θα βρει και ο Ολυμπιακός το δρόμο του. Λάθη έγιναν, έφυγαν κάποιοι παίκτες και έπρεπε να αντικατασταθούν.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μόνο χθες κακός, σε αρκετά παιχνίδια δυσκολεύεται. Είναι καλό σε μια ομάδα να υπάρχει και η πίεση του κόσμου, αλλά αν μην δημιουργεί προβλήματα. Ήταν ένα ντέρμπι και η διαφορά ήταν πράγματι μεγάλη”.

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: “Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα καλό ρόστερ, χρειάζεται πλουραλισμό και σωστές επιλογές. Χρειάζεται επίσης μια σωστή διαχείριση των χρημάτων που θα ξοδευτούν. Είναι μονόδρομος η συμμετοχή των Ελλήνων παικτών.

Δεν γίνεται να έχουμε μια 11άδα γεμάτη μόνο με ξένους, οι οποίοι είναι και αμφιβόλου ποιότητας. Ταλέντο υπάρχει στην Ελλάδα και θα πρέπει να το δούμε. Όλα είναι θέμα φιλοσοφίας. Θα πρέπει να λειτουργήσουν οι ακαδημίες, να δοθούν κονδύλια και εκεί και να έχουμε υπομονή, κάτι για το οποίο φημιζόμαστε”.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε