Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Τσάβες! Πήρε τη φανέλα του Μπεργκ [pic]

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Τσάβες! Πήρε τη φανέλα του Μπεργκ [pic]

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι κι επίσημα ο Αντρές Τσάβες. Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το “τριφύλλι”, με την “πράσινη” ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου άσου.

Ο Τσάβες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό “9”, αυτή δηλαδή που φορούσε μέχρι πρότινος ο Μάρκους Μπεργκ! Ο 26χρονος άσος θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Σουηδού επιθετικού και γιατί όχι να ξεπεράσει τις επιδόσεις του πρώην επιθετικού του “τριφυλλιού”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσάβες έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Μπιλμπάο, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά. Ο Αργεντινός άσος έχει αγωνιστικό ρυθμό κι είναι απόλυτα έτοιμος να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος επιθετικός αποτέλεσε την έβδομη φετινή μετεγγραφή του “τριφυλλιού”, μετά τους Διούδη, Γιόχανσον, Λουσιάνο, Καμπέσας, Κολοβέτσιο και Άλτμαν.

Η ανακοίνωση:

“Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρές Τσάβες από τη Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Αντρές Ελισέο Τσάβες γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1991 στην πόλη Σάλτο της Αργεντινής. Στην τοπική ομώνυμη ομάδα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του. Στα 15 του τον ενέταξε στο δυναμικό της η Μπάνφιλντ και πριν καν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του είχε προλάβει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Συνολικά κατέγραψε 92 συμμετοχές και 34 γκολ. Το 2014 έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, παίρνοντας μετεγγραφή για την αγαπημένη του ομάδα, τη Μπόκα Τζούνιορς. Εκεί κατάφερε να γίνει ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας, με το προσωνύμιο «El Comandante». Στη Μπόκα έμεινε 2,5 χρόνια με 37 συμμετοχές και 8 γκολ, προτού το καλοκαίρι του 2016 δοθεί δανεικός στη Σάο Πάουλο της Βραζιλίας. Αυτός ήταν και ο τελευταίος σταθμός προτού συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αντρές καλώς ήρθες στον Παναθηναϊκό!”

”Σήμερα ξεκινά μία νέα εποχή στην ζωή μου σε ένα καινούριο σύλλογο. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ευχαριστώ και πάλι”, έγραψε ο Τσάβες στο twitter.

https://twitter.com/chavezandres1/status/898203530762358785

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις