Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πανδαισία βόλεϊ στην Σύρο!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Από όλα είχε η πρεμιέρα του Final-8 στην Σύρο. Μεγάλα ντέρμπι, εκπλήξεις, εντάσεις,  μέχρι και αποβολή. Το gazzetta.gr σας θυμίζει την πρώτη μέρα, με τους Ηρακλή, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Λαμία να παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Καλύτερος τρόπος για να αρχίσει το Final-8 του Κυπέλλου ανδρών που διεξάγεται στην Σύρο δεν μπορούσε να βρεθεί. Η γιορτή του βόλεϊ στο άνοιγμα της αυλαίας της την Τετάρτη τα είχε πραγματικά όλα και σίγουρα ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό φίλο του αθλήματος. Τον κόσμο που είτε γέμισε το κλειστό γυμναστήριο, δείχνοντας πως οι κάτοικοι της Σύρου αγαπάνε το άθλημα, είτε είδε τους αγώνες μέσω του υπολογιστή του, μετά την προσπάθεια που έκανε η ΕΟΠΕ για live streaming. Μια πολύ καλή προσπάθεια, που όντως είχε προβλήματα, τα οποία αν διορθωθούν σίγουρα θα προσφέρουν στο άθλημα, καθώς η τεχνολογία θα πρέπει να συμβαδίσει με το βόλεϊ.
Όσον αφορά την πρεμιέρα, είπαμε πως τα είχε όλα. Είχε μεγάλα ντέρμπι, καθώς τρία από τα τέσσερα παιχνίδια χρειάστηκαν πέντε σετ για να βγει ο νικητής. Είχε μεγάλες εκπλήξεις με την Λαμία και τον Παναθηναϊκό να προκρίνονται κόντρα σε Φοίνικα και Άρη αντίστοιχα. Είχε ένταση και φωνές για την διαιτησία με αποκορύφωμα το ματς του Ολυμπιακού με τον Παμβοχαϊκό. Είχε ακόμα και αποβολή παίκτη, αυτή του Χρήστου Δημητρακόπουλου στο παιχνίδι που αναφέραμε πριν.
Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό αυτό του Ιβάν Κόλεφ που θα μείνει εκτός για έναν μήνα, αφήνοντας το «τριφύλλι» χωρίς τον έναν από τους δύο ακραίους του για ένα σημαντικότατο διάστημα με αγώνες… φωτιά. Και τέλος είχε μια κλήρωση με ένα μεγάλο ντέρμπι για τα ημιτελικά, με τον Ηρακλή να παίζει με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε