Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πανέτοιμη η ΑΕΚ για το ντέρμπι

Ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής
Ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προτελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πριμ 150.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης θα πάρουν οι παίκτες. 

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε όλους τους παίκτες που μεσοβδόμαδα αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα να βγάζουν το πρόγραμμα της προπόνησης και να βρίσκονται στην διάθεση του.

Οι μόνοι που προπονήθηκαν μόνοι τους ήταν ο Άρτσε, ο Κουτρομάνος και ο Ταχτσίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή:

Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Μάκος, Χέρσι, Σκόκο, Λαγός, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Παυλής, Μπλάνκο, Τζιμπούρ.

Ο Βασίλης Δημητριάδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι σε περίπτωση νίκης θα μοιραστούν 150.000 ευρώ, όσα δηλαδή πήραν και για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές είδαν και το χρώμα του χρήματος αφού μπήκαν στους λογαριασμούς τους 1,3 εκατομμύρια ευρώ από τα περίπου 2 εκατομμύρια που τους οφείλονταν.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί το διαζύγιο ΑΕΚ – Χουανφράν. Η Ένωση έχει προτείνει στον παίκτη τη λύση του συμβολαίου και ο Ισπανός αναμένεται να το δεχτεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε