Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πανιώνιος – Ηρακλής 0-0

Ο Ηρακλής άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων
Ο Ηρακλής άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη με τις δύο ομάδες να παραμένουν κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού. Λαϊκά δικαστήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά απελπιστικά άστοχος στην τελική προσπάθεια. Ο Ηρακλής έμεινε με δέκα παίκτες στο 36ο λεπτό με τον Ιάκομπ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 
Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Κουμορτζί που έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ενώ οι “κυανέρυθροι” είχαν και δοκάρι με τον Μανιάτη στο 52ο λεπτό.

Μετά το τέλος του αγώνα περίπου 500 οπαδοί του Πανιωνίου αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ομάδας, Κωνσταντίνο Τσακίρη αλλά και τους παίκτες. 

Οι Νεοσμυρνιώτες μετρούν 9 σερί αγώνες χωρίς νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Πανιώνιος (Παράσχος): Ανδριόλας, Μανιάτης, Γιόνσον(Μπουβάλ 76′), Τζαβέλλας, Κουμορτζί, Λάκτα, Όμο(Κούκετς 46′), Σιόβας, Ριέρα, Εστογιανόφ(Γουνδουλάκης 39′), Μπάλαμπαν.

Ηρακλής (Μπουμπένκο): Φερνάντες, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Σαρακατσάνος, Μάρτος, Μάρα(Παπαστεργιανός 60′), Ηλιάδης, Ιάκομπ, Κονέ(Καρλίνιος 81′), Εσπτάιν, Πίτου Γκαρσία(Κομπαγιάσι 90′).

Μετά τη λήξη του αγώνα, περίπου 500 φίλαθλοι του Πανιωνίου, συγκεντρώθηκαν έξω από τα επίσημα του Σταδίου της Νέας Σμύρνης και αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της ομάδας, Κωνσταντίνο Τσακίρη, τον Γιώργο Παράσχο και τους ποδοσφαιριστές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε