Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πάνκο: Ο γιος μου δεν ήθελε να φύγουμε από τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Άντι Πάνκο, που μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού, επέστρεψε στην Αθήνα ως αντίπαλος και μίλησε για το πως αντιμετώπισε αυτή την ασυνήθιστη αυτή εξέλιξη.

Μπορεί ο 35χρονος Αμερικανός φόργουορντ, που πέρυσι αναδείχτηκε MVP του ισπανικού πρωταθλήματος, να μην μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, στην Μάλαγα, όμως, κατέθεσε με το… καλησπέρα τα διαπιστευτήρια του, βοηθώντας (9π. & 8ρ.) τη νέα του ομάδα να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο ντεμπούτο του! Η πρώτη του “κόντρα” με την πρώην, πλέον, ομάδα του, πάντως, τον Παναθηναϊκό, δεν τον βρήκε νικητή! Οι “πράσινοι” νίκησαν με 78-73, διατηρώντας αήττητη την έδρα τους στο Top-16, ενώ ο αντικαταστάτης του στο ρόστερ του “τριφυλλιού” και πρώην παίκτης της Ουνικάχα, Τζέϊμς Γκιστ, ήταν ο παίκτης που έκανε έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των “πρασίνων”, με δύο καθοριστικά τρίποντα στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Το gazzetta.gr συνάντησε τον Άντι Πάνκο στα αποδυτήρια του κλειστού του ΟΑΚΑ και σας παρουσιάζει την ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχε μ’ έναν από τους συμπαθητικούς Αμερικανούς που πέρασαν ποτέ από τον Παναθηναϊκό…

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε