Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάνοπλη στο ντέρμπι η ΑΕΚ – Κάλεσμα Δημητρέλου στον κόσμο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Σιαλμά και τον Καφέ, που προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη, καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Κωστένογλου. “Τεράστια σημασία η μαζική παρουσία του κόσμου”, το μήνυμα του προέδρου της ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

Σε ρυθμούς… Παναθηναϊκού κινούνται όλοι γύρω από την ΑΕΚ, με τον Νίκος Κωστένογλου να έχει αρκετούς λόγους για να χαμογελά μετά την προπόνηση της Πέμπτης. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Δημήτρη Σιαλμά να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Παντελής Καφές.

Με δεδομένη και την επιστροφή του Κώστα Μανωλά, ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εξαιρουμένου του Γκούντγιονσεν ο οποίος ενδέχεται να προλάβει να αγωνιστεί φέτος αν η “Ένωση” μπει στα πλέι-οφ.

Παράλληλα ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανδρέα Δημητρέλου στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ:

«Διανύουμε ίσως τη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας μας. Ξεπεράσαμε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα εισιτήρια και παράλληλα πετύχαμε νέα ρύθμιση των οφειλών μας προς την Εφορία. 

Πήραμε την απόφαση και μειώσαμε τις τιμές τους για το ντέρμπυ της Κυριακής με γενική είσοδο 10 ευρώ, προκειμένου να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. 

Καλώ όλους τους Ενωσίτες να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. 

Η μαζική παρουσία τους έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ, ιδιαίτερα αυτή την πολύ κρίσιμη για το σύλλογο εποχή. Ο κόσμος της ΑΕΚ, ενωμένος, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν, είναι η μεγαλύτερη δύναμή της». 

Ο Κουκουλάκης στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Προσφυγή κατά της ΑΕΚ στη ΦΙΦΑ έκανε ο Χιμένεθ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε