Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ στην “καυτή” Τούμπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Πάμπλο Κοντρέρας και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς τέθηκαν στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ. Κίνδυνος τιμωρίας αν συμβεί το παραμικρό.

Με τον Κοντρέρας στην βασική ενδεκάδα θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άγιαξ, στον επαναληπτικό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα ο Μουσλίμοβιτς αν και έτοιμος θα μείνει στον πάγκο για λόγους τακτικής, αφού ο στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται και πάλι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
 
Κανένα πρόβλημα δεν έχουν και οι Βίκτορ Βιτόλο και Αντελίνο Βιερίνια, που είναι απολύτως “ετοιμοπόλεμοι”. Έτσι η 11άδα, εκτός απρόοπτου, του αγώνα της Τετάρτης, θα αποτελείται, σε διάταξη 4-2-3-1, από τους Κρέσιτς, Μπουσαϊντι, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας και Τσιρίλο ή Μαλεζά στην άμυνα, οι Βιτόλο και Γκαρσία θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, οι Βιερίνια, Σορλέν και Ίβιτς τα τρία επιθετικά χαφ ενώ ο Σαλπιγγίδης θα παίξει φουνταριστός.
 
Η αποστολή του Άγιαξ φθάνει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης. Οι Ολλανδοί ζήτησαν να κάνουν δύο κλειστές προπονήσεις.
 
Οι Θεσσαλονικείς έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να προκριθούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να βοηθήσουν με… κόσμιο τρόπο τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη.

Μάλιστα, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ αναμένεται να εκδώσει τρεις ανακοινώσεις για όλα όσα ΔΕΝ πρέπει να γίνουν το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα. Ο “δικέφαλος του βορρά” είναι υπότροπος από γεγονότα που συνέβησαν πέρυσι με τη Χέρενφεν στην Ολλανδία και το παραμικρό που θα σημειώσει φέτος ο παρατηρητής θα είναι επικίνδυνο να επιφέρει σοβαρή τιμωρία.

Εν τω μεταξύ, επιβάλλεται να τηρηθούν τα διαχωριστικά και να μείνουν άδεια τα σκαλοπάτια ανάμεσα στις θύρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε