Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό!”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τη συνολική τους προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και πολύ περισσότερο στο μπάσκετ ο ΠΣΑΤ τίμησε τόσο τον Παύλο, όσο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, με τα δύο αδέλφια να τονίζουν πως θα είναι πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό για να προσφέρουν – Εγκάρδια συνομιλία τους αδερφούς Αγγελόπουλους

Οι Παύλος και Θανάσης βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και ξεκαθάρισαν πως ο, τι και να συμβεί θα βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις το “τριφύλλι”.

“Πάντα θα έχει τη στήριξή μας ο Παναθηναϊκός. Είμαστε γέννημα θρέμμα Παναθηναϊκοί, εγώ προσωπικά έχω δώσει δύο εμφράγματα και θέλω ο Παναθηναϊκός να πρωτοστατεί είτε είναι στο ποδόσφαιρο, είτε στο τάβλι. Δεν έχει σημασία αν θα είμαστε εμείς. Έχει ιστορία 100 χρόνων και θα έχει άλλα τόσα. Οι παράγοντες έρχονται και φεύγουν, αλλά ο κόσμος μένει ο οποίος πρέπει και μπορεί να βοηθά”, ανέφερε σχετικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αδερφός του Παύλος:

“Όπως πάντα θα πάμε για το πρωτάθλημα της Ευρώπης”, τόνισε για το φετινό στόχο του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Μας προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας”.

Αποχωρώντας από την αίθουσα, οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι έδωσαν τα χέρια και είχαν εγκάρδια συνομιλία τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Νωρίτερα ο θανάσης Γιανακόπουλος είδε θερμή χειραψία και με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Οριστικά την Τρίτη στην Ελλάδα ο Καπόνο!

Ο Γιαννακόπουλος μένει, ο Καπόνο έρχεται

Πως τον… άδειασε έτσι! – Απίστευτη ντρίπλα στην ACB (VIDEO)

Πρέπει να αλλάξει άθλημα – Η χειρότερη ελεύθερη βολή (VIDEO)

Ο… κατήφορος των Λέικερς συνεχίζεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε