Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάντελιτς: Αυτοί που πρέπει όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αναμέτρηση από την οποία θα βγουν σημαντικά συμπεράσματα γα το επίπεδο των “ερυθρόλευκων” χαρακτήρισε το φιλικό με την Ίντερ ο Σέρβος επιθετικός, κατά την αποχώρηση των Πειραιωτών για Γενεύη.
Επιμένει η Μπρόντμπι για Ρόμενταλ

Ο Μάρκο Πάντελιτς αφού αναφέρθηκε στην σύγκρουση με τους πρωταθλητές Ευρώπης για το 2010, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.
 

“Σε αυτά τα παιχνίδια περιμένεις να δεις που βρίσκεσαι. Παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δύο χρόνια. Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό, το οποίο θα μας βοηθήσει και ελπίζω να βγάλουμε τα συμπεράσματα που μας χρειάζονται ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει όταν αρχίσουμε τις προσπάθειές μας σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα”, είπε πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.
 
Στην αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή.Εκτός πλάνων του Βαλβέρδε έμειναν οι Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος και Σουμπίνιο, όπως και οι τραυματίες Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Ριέρα και Ιμπαγάσα.
 
Οι επιλογές του Βάσκου τεχνικού: Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε