Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάντελιτς: Κατά 99,9% θα μείνω στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί γύρω από το μέλλον του Σέρβου επιθετικού στον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Πάντελιτς ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν.

“Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να γράφουν. Εγώ είμαι στον Ολυμπιακό και δεν έχω άλλη σκέψη. Δεν νομίζω ότι θα φύγω και μπορώ να πω ότι 99,9% θα κάτσω εδώ. Ήρθα εδώ όχι μόνο για τη θάλασσα και τις βόλτες, αλλά για να παίξω μπάλα και να αποδείξω την αξία μου.

Ξέρω πως δεν έπαιξα πολύ, αλλά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έκανα παραπάνω από ό,τι μπορούσα. Δεν απέδειξε μόνο εδώ την αξία μου, αλλά και στην εθνική ομάδα της Σερβίας. Αφού δεν έφυγα τον Ιανουάριο, γιατί να φύγω τώρα. Δεν ήρθα να υπογράψω και να φύγω, αλλά για να παίξω εδώ” τόνισε ο Μάρκο Πάντελιτς αναφερόμενος στο μέλλον του στο Λιμάνι.

Ο Σέρβος πάντως δεν θέλησε να πάρει θέση για το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στους ερυθρόλευκους: “Εμείς οι παίκτες δεν έχουμε μεγάλο ρόλο σε αυτή τη συζήτηση. Θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι και να πω, δεν θα αλλάξει κάτι.”

Ανοιχτή στήριξη Ιμπαγάσα σε Βαλβέρδε

“Όχι” Μπράβο στον Ολυμπιακό – Αξιώνει πάνω από 1 εκ. ευρώ!

Η αγωνία τελειώνει, ο Βαλβέρδε ενημερώνει…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε