Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάντελιτς: Λιμάνι μου ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μάρκο Πάντελιτς έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν αλλά εξακολουθεί να επιθυμεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε στην Bild αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό αν βέβαια οι ερυθρόλευκοι του κάνουν πρόταση:

“Πρώτο λιμάνι μου παραμένει ο Ολυμπιακός. Το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό μου θα δω τι θέλουν από μένα. Δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Έχω την Χέρτα στην καρδιά μου και την υποστηρίζω. Σε γενικές γραμμές δεν είναι δύσκολο να το φανταστώ, αλλά εγώ δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό. Την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε για τέτοια θέματα. Αν υπάρχει κρούση θα το συζητήσουμε. Όπως είπα όμως, ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο λιμάνι μου.

Είμαι εδώ δύο χρόνια. Έχω πάρει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Έχω βάλει 25 γκολ σε 38 παιχνίδια. Αυτή την περίοδο, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε κι άλλο πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για μένα είναι δύσκολη στιγμή γιατί έχω παίξει λίγο. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι είμαι ένας επιθετικός που μπορεί να σκοράρει από το τίποτα. Ο νέος προπονητής, όμως, από την Πορτογαλία, το βλέπει διαφορετικά. Πρέπει να το σεβαστώ. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι. Θα μιλήσω πρώτα με τον Ολυμπιακό. Να ακούσω τι θέλουν από εμένα. Στη συνέχεια θα δούμε. Όλα μπορούν να συμβούν.”

Διαβάστε ακόμα…

Αντίθετοι… δρόμοι για Φετφατζίδη – Βλαχοδήμο!

Καράμπελας: Δεν υπάρχει φαβορί…

Και τι να φοβηθεί… – Ήττα με “τριάρα” για Λεβάντε(VIDEO)

Μαρινάκης:Να μείνει για 100 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος!

“Φαβορί ο Ολυμπιακός – Εμείς θα το παλέψουμε”

Δείτε το προφίλ της Λεβάντε

Τη ζήτησε ο Φουστέρ και..ήρθε – Με Λεβάντε ο Ολυμπιακός

“Χ”αμός στην Πάτρα – Οριστική διακοπή στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε