Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανθρακικός – ΑΕΚ 1-2

Οι παίκτες της ΑΕΚ συγχαίρουν τον Σκόκο για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε
Οι παίκτες της ΑΕΚ συγχαίρουν τον Σκόκο για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η “Ένωση” αν και δυσκολεύτηκε από τον Παναθρακικό κατάφερε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει αήττητη το 2010.  Δείτε το βίντεο.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και παρά τις πολλές απουσίες επέβαλε τον ρυθμό της. Το γκολ δεν άργησε να έρθει όταν μετά από λάθος του Αργυρίου στο 11ο λεπτό ο Σκόκο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εντυπωσιακό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Ρόκα.

 
Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς από το πρώτο μέρος με τους Μπλάνκο, Σκόκο και Λεονάρντο να αστοχούν. Τελικά κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων στο 47ο λεπτό, ο Μπλάνκο έκανε το δυνατό σουτ, ο Ρόκα απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στον Χέρσι, ο οποίος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να σημαδέψει σωστά.
 
Ο Πανθρακικός απάντησε στο 56ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, Μπέλεκ να πλασάρει ιδανικά απέναντι από τον Σάχα. Το γκολ αυτό ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων που πίεσαν μέχρι το φινάλε, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι παραπάνω.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ρόκα, Αργυρίου, Σακελλαρίου, Ματεντζίδης, Ιασωνίδης, Λόπεζ (76′ Ολίσε), Άλβες, Παπουλής (63′ Μπουσινάκης), Ρομπέρ, Καζάκης, Μπέλεκ.

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Γιάχιτς, Χέρσι (67′ Λαγός), Λεονάρντο (80’ Γκέντσογλου), Σκόκο (90’ Παυλής), Μπλάνκο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε