Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟ από τα παλιά – Χόρεψε “πεντοζάλη” τον ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό. Νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με το όμορφο γκολ του Κλέιτον στο 18′ και για 60 λεπτά θύμισε την ομάδα του πρώτου γύρου.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός απαλλαγμένος από το άγχος του πρωταθλήματος έκανε το καλύτερο του ματς εδώ και καιρό, πήρε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ. Οι Κρητικοί απείλησαν ουσιαστικά μόνο με το σουτ του Μάντζιου στο 58′. Τρεις διακοπές είχε το ματς.
 
Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στον αγώνα, ο Νίνης που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό, ήταν εξαιρετικός και ο Σαχσανίδης ανησύχησε στο 8′ με το σουτ του Κουίνσι.
 
Ο νεαρός πορτιέρο του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αντιδράσει 10 λεπτά αργότερα όταν ο Κλέιτον έκανε εκπληκτική κίνηση, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σκόραρε μετά από 8 παιχνίδια.
 
Οι Κρητικοί ήταν ακίνδυνοι, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου με τον Νίνη και τον Κλέιτον.
 
Πολύ δυνατά μπήκαν οι πράσινοι και στο δεύτερο μέρος. Ο Κουίνσι στο 48′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν πλάσαρε τον Σαχσανίδη αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι.
 
4 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κλέιτον να χάσει σπουδαία ευκαιρία. Ο Βραζιλιάνος πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αντέδρασε εξαιρετικά διώχνοντας με τα πόδια.
 
Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 58΄για να δημιουργήσουν οι Κρητικοί τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία του ματς. Ο Μάντζιος βρέθηκε απέναντι στον Καρνέζη από πλάγια θέση, σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδιωξε.
 
Μετά το 60′ οι πράσινοι έριξαν το ρυθμό τους αλλά ο ΟΦΗ δεν ήταν απειλητικός ως το φινάλε. Οι οπαδοίτων Κρητικών άναψαν καπνογόνα, πέταξαν κουνέλια και έκαψαν πανό του Παναθηναϊκού οδηγώντας το ματς σε τρεις διακοπές.


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος)
: Σαχσανίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος (55′ Λόπεζ), Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς (89′ Καμπάνταης), Γεωργίου, Παπουλής, Μπούρμπος, Σίσιτς (68′ Λόπεθ).


Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Νίνης (64′ Λαγός), Χριστοδουλόπουλος (97′ Μαυρίας), Κουίνσι, Ζέκα, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (73′ Καραγκούνης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε