Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟ: Δίπλα της σε ότι χρειαστεί

Η υπάλληλος του σταδίου λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό της
, Η υπάλληλος του σταδίου λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό της, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον ακρωτηριασμό της κοπέλας από φωτοβολίδα στο ντέρμπι και χαρακτήρισε απαράδεκτο να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων. Δείτε τη μαρτυρία της άτυχης γυναίκας.

Η υπάλληλος ασφαλείας του σταδίου έχασε δύο δάχτυλα από κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, μετά το γκολ του Ντάρμπσιρ, στην προσπάθεια της να την απομακρύνει. Επίσης στο νοσοκομείο του ΟΑΚΑ πήγαν 24 άτομα με εγκαύματα από καπνογόνα, ενώ συνολικά 45 ήταν οι μικροτραυματισμοί. 


Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του χθεσινού derby. Δυστυχώς έχουμε φτάσει να θεωρείτε η ρίψη βεγγαλικών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα «δεδομένη» σε τέτοιο βαθμό ώστε να κρίνεται επιτυχής η διεξαγωγή ενός αγώνα αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο πέραν αυτού. Είναι όμως απαράδεκτο να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Τέτοια «δεδομένα» πρέπει να πάψουν να υφίστανται και αυτό είναι ευθύνη όλων όσων εμπλεκόμαστε θεσμικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Σ’ ό, τι αφορά την γυναίκα που πήγε χθες στη δουλειά της στο ΟΑΚΑ και κατέληξε να τραυματιστεί σοβαρά, σαν Παναθηναϊκός έχουμε αναλάβει, ως ελάχιστη υποχρέωση, τη φροντίδα της από την πρώτη στιγμή, μέσω του γιατρού της ομάδας, κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και του Α’ Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. κ. Αντώνη Αντωνιάδη . Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό, τι χρειαστεί”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε