Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟ: Εξετάζουν Κέζμαν και Μόρα

Δεδομένη είναι η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την απόκτηση σέντερ φορ με την περίπτωση του Κέζμαν να εξετάζεται σοβαρά. Στέλνουν Μόρα οι Ιταλοί.

Ο Ματέγια Κέζμαν φαίνεται να είναι το φαβορί για να πλαισιώσει τους Σισέ και Πετρόπουλο στην επίθεση των “πράσινων”.Ο 31χρονος Σέρβος δεν υπολογίζεται από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο έχει συμβόλαιο και συνεπώς θα πρέπει ή να δοθεί ένα μικρό ποσό στην ομάδα του ή να μείνει ελεύθερος, είχε την περασμένη περίοδο 16 συμμετοχές και 1 γκολ στη Ligue 1.
 
Σενάρια για Μόρα
 
Πληροφορίες από την Μπολόνια ανέφεραν αργά χθες βράδυ πως ο Βαγγέλης Μόρας είναι προ των πυλών του Παναθηναϊκού. Μάλιστα οι Ιταλοί παρουσιάζονταν βέβαιοι για τη συμφωνία. Μέχρι τώρα δεν είχε διαρρεύσει επιθυμία των «πράσινων» να αποκτήσουν αμυντικό, παρά μόνο κάποιον επιθετικό και μάλιστα χωρίς να δαπανηθούν πολλά χρήματα. Έτσι είναι αμφίβολο αν έχουν βάση αυτές οι πληροφορίες, από τη στιγμή που ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο και η ιταλική ομάδα ζητεί τουλάχιστον 500.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε