Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟ για νίκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους “8” του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο την Σταντάρ Λιέγης. Οι δηλώσεις των προπονητών και τα πλάνα του Νιόπλια για την ενδεκάδα.

Στις 10:05 το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός φοράει το ευρωπαϊκό του κοστούμι και φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Βελγίου, Σταντάρ Λιέγης με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το πρόβαδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες λόγω της δύσκολης συνέχειας.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε:

“Δεν είμαστε εμείς το φαβορί στον αγώνα κόντρα στην Σταντάρ. Πιστεύω ότι θα γίνουν δύο αμφίρροπα ματς και εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

 
Όταν κληρωθήκαμε με τη Ρόμα γνωρίζαμε ότι ήταν μία μεγάλη ομάδα, αλλά ξέραμε ότι μπορούσαμε να την αντιμετωπίσουμε, κάτι που κάναμε με επιτυχία.
 
Η Σταντάρ είναι επικίνδυνη ομάδα. Την έχω δει και αρκετές φορές, άλλες μου άρεσε πολύ και άλλες όχι. Αυτοί έχουν μοναδικό στόχο την Ευρώπη και θα τα δώσουν όλα για να περάσουν.
 
Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας αφού θα αγωνιστούμε στην έδρα μας. Αυτοί πρέπει να βρουν τρόπο να μας αντιμετωπίσουν.
 
Θα κάνω 4-5 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.” 
Από την άλλη η Σταντάρ Λιέγης πραγματοποίει μία από τις χειρότερες χρονιές της τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα και θέλει να ¨χρυσώσει το χάπι” μέσω μιας καλής ευρωπαϊκής πορείας. Η αποστολή της έφτασε στην Αθήνα χωρίς σημαντικά προβλήματα με τα “αστέρια” της να κρατούν χαμηλούς τονούς εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο προπονητής της, Ντομινίκ Ντ΄Ονόφριο δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τους “πράσινους” καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε