Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟ για πλέι-οφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τον Σισέ στην κερκίδα και τον Φερέιρα να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσει, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Οντένσε (21:45), για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας ως σύμμαχο το 1-1 του πρώτου ματς.

Το γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο στην Δανία επιτρέπει στους “πράσινους” να παίρνουν την πρόκριση για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ακόμα και με το 0-0, ωστόσο τόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και οι παίκτες του τονίζουν επανειλημμένα πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στους δέκα που θα χρησιμοποιήσει και προβληματίζεται μόνο για το ποιος από τους Τότσε ή Πετρόπουλο θα ξεκινήσει στην επίθεση. Σχετικά με τις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται καμία έκπληξη. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Γιόσου Σαριέγκι. Δεξί μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος.
Στη μεσαία γραμμή θα βρεθεί ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ με τον Κώστα Κατσουράνη, ενώ ο Σωτήρης Νίνης θα κινείται λίγο πιο μπροστά. Τον επιθετικό θα πλαισιώσουν ο Σεμπάστιαν Λέτο και ο Στέργος Μαρίνος.
 
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Τζόνι Βεκρής θα βραβεύσει τον Γιώργο Καραγκούνη για την συμπλήρωση 100 ευρωπαϊκών αγώνων, ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από τους “πράσινους”.
 
Το ματς θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Conn-x tv, ενώ για την εξέλιξη του και για όλα όσα θα συμβούν στο Ολυμπιακό Στάδιο θα μπορείται να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό από το LIVE του NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε